Zomervakantieweken

Op 8 juli 2019 start weer onze

 

Zomervakantieweken

(vanaf netto € 1,69 per uur)


 

De Zomervakantieweken van Kindertuin staan garant voor 6 weken lang sport, spel, knutselen, gek doen en vooral heel veel gezelligheid.

 

Alle kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom om de hele dag te doen waar ze zin in hebben. Van lekker lui tot juist actief. Van sportief tot creatief. Het kan allemaal tijdens de zomervakantieweken van Kindertuin.

 

Ook dit jaar organiseert Kindertuin kinderactiviteiten tijdens de zomervakantie op verschillende (sport)terreinen in de regio. U vindt ons dit jaar op het voetbalterrein van RKSV Boxtel, hockeyclubs HCL in Liempde en HDL in Heeswijk-Dinther en Sportcomplex Best Vooruit in Best.

 

Gedurende de gehele zomervakantie van 8 juli t/m 17 augustus 2019 zijn uw kinderen tussen 7.30 en 18.30 uur welkom op een van onze gezellige accommodaties.

 

Meld uw kind ook aan voor de zomervakantieweken en beleef leuke avonturen en leef je uit op het sportterrein.

 

Maakt uw kind nog geen gebruik van onze BSO, maar wilt u uw kind wel graag de hele dag laten spelen op onze uitdagende, veilige accommodaties ? Klik dan hier.

 

 

 

Aanmelding Zomervakantieweken

 

Wanneer u nog geen gebruik maakt van onze BSO dan kunt u uw kind toch voor de zomervakantieweken inschrijven op onze BSO. U kunt dan zelf aangeven op welke dagen u uw kind(eren) wilt laten spelen en betaalt een speciaal zomertarief, wat ook nog in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag. Afname is per dagdeel van 5,5 uur (ochtend of middag) met een minimum van 4 dagdelen in de periode 8 juli t/m 17 augustus 2019.

 

U kunt uw kind al aanmelden voor het speciale actietarief van € 7,28 per uur. Dit is inclusief onbeperkt gebruik maken van onze accommodatie, attracties, eten en drinken, inclusief alles. Wanneer u in aanmerking komt voor de kinderopvangtoeslag zijn de nettokosten vanaf nog geen € 1,69 per uur!! (afhankelijk van uw toetsingsinkomen).

 

Als u ook nog eens meerdere kinderen aanmeldt, ontvangt u per kind ook nog een extra korting van 5% op het uurtarief.

 

Hoe werkt het

Indien u nog geen gebruik maakt van onze BSO kunt u via onze site het ‘aanmeldformulier BSO’ invullen en digitaal naar ons verzenden. U hoeft naast uw gegevens dan alleen het vakje BSO zomervakantie aan te vinken en de gewenste dagen in te vullen in het “opmerkingenveld”. Tevens vult u hier de locatie in: Boxtel (RKSV Boxtel), Liempde (HCL), Heeswijk Dinther (HDL) of Best (Best Vooruit). U hoeft dan de andere vakjes voor de opvangdagen niet aan te vinken.

Op basis van uw aanmelding zenden wij u een plaatsingsovereenkomst en machtigingsformulier. Na ontvangst van de ingevulde formulieren ontvangt u van ons de plaatsingsbevestiging. Deze plaatsingsbevestiging kunt u ook gebruiken voor uw toeslagaanvraag.

Vanwege organisatorische redenen is het alleen mogelijk om per dag (7.30 tot 18.30 uur) of dagdeel (van 7.30 tot 13.00 of van 13.00 tot 18.30 uur) te reserveren.

 

Indien u reeds gebruik maakt van onze BSO maar extra speeldagen wilt reserveren dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via het mailadres klantenservice@kindertuin.com. Graag in uw aanvraag vermelden dat het om de zomervakantieactie gaat en de voor- en achternaam van uw kind(eren) vermelden.

 

Op de door ons bevestigde dagen ontvangt onze gastvrouw graag u en uw kind(eren) vanaf 7.30 uur op het sportcomplex. Uw kind kan dan tot 13.00 of 18.30 uur gebruik maken van onze opvang.

 

Bekijk hier de bruto/netto rekenvoorbeeld bij meerdere kinderen.

 

 

Klik hier voor de zomervakantieactie 2019 geldende voorwaarden.


 

Zomervakantieweken

(vanaf netto € 1,69 per uur)