Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang bij Kindertuin is leuk, spannend en uitdagend! Onze buitenschoolse opvang is altijd verrassend actief. Maar natuurlijk is er ook alle mogelijkheid voor rustige, ontspannende bezigheden. Alles kan: niemand zal zich vervelen. Kinderen gaan met plezier naar de BSO en willen liever nog wat langer blijven. De kinderen worden door onze pedagogisch medewerk(st)ers zonder extra kosten van school gehaald en naar de BSO gebracht.

 

Bij onze BSO’s bieden wij kinderopvang op maat. Kinderopvang op maat is kinderopvang wanneer u dat nodig heeft. Onze locaties zijn dan ook geopend van 7.00 uur tot 18.30 uur.

Bij zowel het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang kunt u kiezen voor gedifferentieerde urenopvang met variabele begin- of eindtijden. Op deze wijze wordt de opvang nog meer afgestemd op de individuele wensen van de ouders.

 

Ouders kunnen dan kiezen voor de volgende eindtijden: 17.30 uur, 18.00 uur en 18.30 uur. Gedifferentieerde urenopvang is vooralsnog alleen mogelijk bij het BSO inclusief vakantieopvang tarief en kan niet worden aangevraagd bij andere opvangvormen zoals flexibele opvang of BSO excl. vakantieopvang.

 

Klik hier om direct naar de locatiepagina te gaan. Op deze pagina kunt u de gewenste BSO-locatie aanklikken. De meeste ouders komen via de Kinderopvangtoeslag in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten van kinderopvang. Deze toeslag is inkomensafhankelijk. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een aanvraag in te dienen bij de Belastingdienst. (www.toeslagen.nl).

Wilt u een proefberekening maken voor de hoogte van de toeslag die u ontvangt, klik dan hier.


Een greep uit onze activiteiten

Onze enthousiaste medewerk(st)ers zitten iedere dag opnieuw vol leuke ideeën voor activiteiten. Deze activiteiten zijn vooral gericht op uitdagen en ontdekken. Niet alleen gericht op spel, maar zeker ook op cultuur, natuur, techniek, muziek en theater.

-          BSO’s Got Talent

-          Kookactiviteiten

-          Sportdagen

-          Gala

-          Sport Clinics

-          Diverse workshops

-          Bezoek aan bijvoorbeeld politie, brandweer of bakker

Natuurlijk kunnen de kinderen die dat willen ook rustig ergens lezen, kletsen of zelf een spelletje doen. Niets moet en (bijna) alles mag.

De vakanties, met in de zomervakantie de Kindervakantieweken, zijn helemaal super!

 

Maak een afspraak

Meer weten over Kindertuin? Wilt u een kijkje nemen op een vestiging bij u in de buurt? Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Op de locatiepagina vindt u de adresgegevens van de vestigingen voor een afspraak.

 

Wilt u meer informatie over de opvang die past bij uw voorkeuren, neemt u dan contact op met onze afdeling planning&advies e-mail planning&advies@kindertuin.com of bel naar 0411 689110.

 

 

Wij hopen van harte u binnenkort op één van onze locaties te ontmoeten.

 

Ja, ik wil een

vrijblijvende kostenopgave

 

Vul hier uw gegevens in.

 

Voor een vrijblijvende kostenopgave kunt u uw kind vrijblijvend aanmelden door het aanvraagformulier op deze website in te vullen. Als u het formulier heeft ingevuld, verzendt u het via de website en krijgt u een bevestiging via e-mail dat uw aanvraag is ontvangen.