Sport en Spel BSO Bestkids

Buitenschoolse opvang

 

 

 

De BSO van Best Vooruit Kids is een unieke BSO binnen de gemeente Best. Niet alleen omdat dit een echte Sport en Spel BSO is waar kinderen onder professionele leiding zich sportief kunnen ontspannen maar ook omdat de samenwerking met de club voor extra inkomsten zorgt voor de club.

 

De BSO is afgestemd op het gemak van de Beste kinderen. Zo worden de kinderen zonder verdere kosten opgehaald bij de diverse scholen binnen de gemeente Best en kunnen deze heerlijk spelen op het complex. De kinderen kunnen zelfs rechtstreeks vanuit de BSO gaan trainen. Waarbij ze eventueel eerst nog kunnen eten bij de BSO. Dit geldt niet alleen voor de jeugdleden van Best Vooruit maar ook als je lid bent van de hockeyclub, tennisclub of een andere club. Bovendien heeft Best Vooruit een speciale afspraak met de BSO gemaakt. Alle jeugdleden die gebruik maken van de BSO ontvangen hun contributie retour!!

 

Uitdagend, afwisselend, sportief en lekker weg van school. Dat is Sport en Spel BSO bij Best Vooruit! Buitenschoolse opvang is voor kinderen de tijd om heerlijk te ontladen. Tijd om even lekker te ontspannen na een lange schooldag of tijdens de vakanties. De BSO is voor kinderen iedere dag weer een feest.

 

Jongens en meisjes vanaf 4 jaar kunnen meedoen aan het uitgebreide programma van Sport en Spel BSO Kindertuin. Onder professionele begeleiding wordt er kennis gemaakt met verschillende sporten zoals voetbal, hockey, golf, atletiek, handbal, frisbee en nog veel meer leuke sporten. Deze sporten worden op een recreatieve manier aangeboden, zodat elk kind op zijn eigen niveau kan sporten en spelen. Bij de Sport en Spel BSO worden echter ook heel veel andere leuke dingen georganiseerd. Het sporten is geen must, maar een aanvulling op de reguliere BSO activiteiten zoals een boekje lezen, gezellig een spelletje te doen, vrij spelen of knutselen.

 

Buiten spelen is buitengewoon belangrijk! Een gat in de lucht spring(touw)en, hutten bouwen, rennen, klauteren en verstoppen. Buitenspelen maakt kinderen vrolijk en blij. Nog belangrijker: buitenspelen is een must voor ieder kind. Het prikkelt de fantasie en is goed voor de sociale vaardigheden, gezondheid en motoriek.

 

Zoals Johan Cruijff het zo mooi verwoordde: “Buitenspelen zou een vak op school moeten zijn.”

 

Op de Sport en Spel BSO spelen we zoveel mogelijk buiten maar er zijn ook volop mogelijkheden om binnen te spelen. Spelen dus zowel buiten als binnen. Voor het vervoer van school hebben wij een mooie bus ter beschikking. En hiermee kunnen we natuurlijk ook leuke uitstapjes in de omgeving maken.

 

Vervoer zonder kosten

De kinderen worden gratis door onze enthousiaste leid(st)ers bij school opgehaald en naar de BSO gebracht.

De Sport en Spel BSO heeft samenwerkingsverbanden met diverse sportclubs. Indien gewenst brengt de BSO de kinderen zo vanuit de BSO naar de trainingen. In sommige situaties is er zelfs sprake van uitwisseling tussen onze Pedagogisch Medewerkers en trainers van de jeugdteams.

 

Vindt uw kind het ook heerlijk om buiten te spelen en leuke dingen te doen na school, meldt uw kind dan nu hier aan bij onze Sport en Spel BSO Bestkids bij Best Vooruit.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van Kindertuin planning&advies@kindertuin.com of 0411-689110.

 

De BSO van RKVV Best Vooruit is gevestigd aan de Sportlaan in Best. De BSO bevindt zich in de (gedeelde) VIP ruimte van onze voetbalvereniging. Er worden kinderen opgevangen van Nutsbasisschool De Klimboom, RK basisschool Sint Antonius, RK basisschool De Heydonck en Basisschool De Zevensprong.

 

Er is één verticale basisgroep. Er worden kinderen in leeftijd van 4 tot 13 jaar opgevangen. De BSO is een bijzondere BSO met extra mogelijkheden voor Sport en Spel activiteiten. Lees hier wat wij allemaal doen op onze Sport en Spel BSO.

 

Rondleiding

Wilt u wel eens zien hoe het bij de BSO van Best Vooruit toe gaat maak dan met Ben een afspraak voor een rondleiding via de BSO telefoon 06-14836163. 

 

 

U kunt voor een rondleiding een afspraak maken. Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-14836163 of mailen naar planning&advies@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor de buitenschoolse opvang Bestkids vindt u hier.

 

Tarieven Buitenschoolse Opvang

Kindercentrum Kindertuin hanteert de volgende tarieven voor de Buitenschoolse Opvang: Tarieven 2019 Buitenschoolse Opvang

 

 

                                                                                                Ben van Laarhoven

                                                                                           Pedagogisch Medewerker én Best Vooruit speler

 

LRK

Buitenschoolse opvang Bestkids 220493868

 

Kindercentrum Kindertuin Bestkids valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.


Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvang Sport en Spel BSO Bestkids Buitenschoolse opvangInformatie

Sportlaan 4
5683 CS Best

T. 06-14836163
E. planning&advies@kindertuin.com