KDV en BSO Speelland

 

Exclusief kindcentrum Speelland
Kleinschalig met alle ruimte voor kinderen

 

Kinderdagverblijf èn buitenschoolse opvang onder één dak 

 

Achter de bescheiden voorgevel biedt het gezellige kindcentrum Speelland volop speelruimte met een grote speelhal en veel buitenspeelruimte in het groen. Kindcentrum Speelland is gevestigd aan de Stationsstraat 51 C, in het centrum van Boxtel. Speelland is een kleinschalig kindcentrum met één babygroep, één peutergroep en één groep voor de buitenschoolse opvang. Door de kleinschaligheid en onze betrokkenheid voelen u en uw kind zich in ons kindcentrum echt thuis.

 

Persoonlijk contact met àlle ouders vinden wij heel belangrijk. Door de kleinschalige opzet gaat dat bijna automatisch. Dat is prettig voor de ouders, maar ook het beste voor de kinderen. Ons kindcentrum ligt enigszins verscholen in de Stationsstraat vlakbij de oude Rabobank. Speelland is een kleinschalig kindcentrum met veel ruimte, zoals een grote speelhal en een groot buitenterrein met veel bomen en schaduwrijke plekken. We hebben zelfs twee ingangen, waardoor je ook vanuit de Prins Hendrikstraat veilig naar binnen kunt.

 

Wij vinden spelen voor de ontwikkeling van kinderen belangrijk. Wij spelen daarom niet alleen veel binnen, maar ook buiten.

 

Bij Speelland kunt u zelf kiezen op welke manier u uw opvang wenst. Volledig flexibel, waarbij u geen vaste opvangdagen kiest, of opvang op vaste opvangdagen. U kunt zelf kiezen welke opvangvorm het beste bij u past. Ook kunt u zelf bepalen tot hoe laat u de opvang wenst. De eindtijden zijn tussen 17.30 en 18,30 of 19.00 uur flexibel af te spreken. Het kindcentrum is iedere werkdag van 7.00 uur tot 18.30 of 19.00 uur geopend. Ook gedurende de vakanties zijn wij gewoon geopend. Voor het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang gelden gereduceerde tarieven. De tarieven zijn beschikbaar via onze afdeling planning&advies@kindertuin.com

 

Onze buitenschoolse opvang verzorgt al 8 jaar de opvang voor kinderen van de Angelaschool en de Petrusschool. Onze vaste leidsters halen de kinderen op en brengen ze onder begeleiding naar Speelland. Ook trekken wij regelmatig erop uit en gaan wij spelen in het park. Niks moet, want in onze BSO-ruimte is er, zowel binnen als buiten meer dan voldoende ruimte.

 

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf kunt u hier vinden en voor de buitenschoolse opvang vindt u hier. Kindcentrum Speelland is ook ingeschreven in het Landelijk Register Kinderopvang. Het LRK nummer is 147969979.

 

Wanneer ons kindcentrum u aanspreekt, kunt u zonder verdere verplichtingen uw kind een keer bij ons laten spelen. Dan ervaart u direct zelf waarom onze kindercentrum zo bijzonder is.

 

Graag laten wij u ons kindcentrum aan u zien. Wij nodigen u en uw kinderen graag uit voor een bezoek en een kennismaking.  Wanneer u nu belt met Amy van den Tillaart, maken wij graag direct met u een afspraak. U kunt ons natuurlijk ook mailen. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0411-744016 of per mail Speelland.kdv@kindertuin.com. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de afdeling planning&advies van Kindertuin, 0411-689110.

 

Hopelijk tot snel.

 

Sabine, Noami, Judith, Lisette, Yvette en Amy.

 

 

 

Benieuwd hoe de binnen- en buitenruimte er uit ziet van locatie Speelland, bekijk dan dit filmpje!

Van BSO Speelland is eveneens een filmpje van de binnen- en buitenruimte. Nieuwsgierig? Bekijk dan dit filmpje!

 KinderdagverblijfBuitenschoolse opvang


KDV en BSO Speelland Buitenschoolse opvang KDV en BSO Speelland Buitenschoolse opvang KDV en BSO Speelland Buitenschoolse opvang KDV en BSO Speelland Buitenschoolse opvang KDV en BSO Speelland Buitenschoolse opvang KDV en BSO Speelland Buitenschoolse opvangInformatie

Stationsstraat 51C
5281 GB Boxtel

T. 0411-744016
E. planning&advies@kindertuin.com