KDV Wilgenbroek / POV Olleke Bolleke

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Kindertuin en voor de peuteropvang Bolleke kunt u hier vinden.

 

LRK kinderdagverblijf Wilgenbroek

470580288

 

KDV Wilgenbroek valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Kinderdagverblijf

Kindercentrum Kindertuin Wilgenbroek is gevestigd aan de Dr. de Brouwerlaan in de wijk Boxtel-Oost. We hebben vier groepen, één babygroep van 0 tot 2 jaar, één verticale groep van 0 tot 4 jaar en 2 peutergroepen van 2 tot 4 jaar. We beschikken over een ruime speelhal en zijn gevestigd in een brede school. Inpandig vindt u ook peuteropvang Bolleke van Kindercentrum Kindertuin.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Ashley van den Heuvel, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-744154 of mailen naar wilgenbroek.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Wij helpen u graag verder.Peuteropvang

Bij peuteropvang Olleke Bolleke spelen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Echter indien u gebruik wilt maken van de gemeentelijke toeslag van de gemeente Boxtel, dan is de peuteropvang mogelijk vanaf 2,5 jaar. Iedere peutergroep heeft een vaste pedagogisch medewerker of een team van pedagogisch medewerkers. Klik hier voor de informatiefolder met meer informatie. Peuteropvang Olleke Bolleke valt onder Kindertuin Peuterspeelzaal B.V.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Ashley van den Heuvel, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-744154 of mailen naar wilgenbroek.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com

 

Wij helpen u graag verder.Informatie

Dr. de Brouwerlaan 74
5283 EE Boxtel

T. 0411 – 744154
E. planning&advies@kindertuin.com