KDV Kleurentuin / BSO Alleskids / POV Pinkeltje

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Kleurentuin en peuteropvang Pinkeltje vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang vindt u hier.Kinderdagverblijf

Kindercentrum Kindertuin De Kleurentuin is gevestigd aan de Reginahof in de wijk Selissen. We hebben twee groepen, één baby-dreumesgroep van 0 tot 3 jaar, één dreumesgroep van 1,5 tot 4 jaar. We zijn gevestigd in een brede school, Prinses Amaliaschool. Inpandig vindt u ook peuteropvang Pinkeltje en Buitenschoolse Opvang Alleskids van Kindercentrum Kindertuin.

 

LRK

kinderdagverblijf Kleurentuin 284334601

 

Kindercentrum Kindertuin De Kleurentuin valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Linsey van de Sande, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-671669 of mailen naar selissen.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Wij helpen u graag verder.Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Kindertuin Alleskids is gevestigd aan de Reginahof in de wijk Selissen. We hebben twee horizontale groepen, één groep van 4 tot 7 jaar, één groep van 7 tot 13 jaar. We zijn gevestigd in een brede school, Prinses Amaliaschool. Inpandig vindt u ook peuteropvang Pinkeltje en Kinderdagopvang Kleurentuin van Kindercentrum Kindertuin.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Linsey van de Sande, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-671669 of mailen naar selissen.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com

Wij helpen u graag verder.

 

Tarieven Buitenschoolse Opvang

Voor de BSO Alleskids gelden (voordelige) afwijkende tarieven. De tarieven zijn zijn beschikbaar via onze afdeling planning&advies@kindertuin.com

 

Het maakt niet uit of u een contract heeft tot 17.30 of 18.30 uur; u betaalt altijd hetzelfde lage uurtarief.

Bij ons bestaat ook de mogelijkheid 40 weken BSO af te nemen. Uit de toeslagberekeningen blijkt echter dat deze opvangsoorten na aftrek van de kinderopvangtoeslag netto voor veel ouders niet voordeliger is. U krijgt in dat geval dus op jaarbasis minder opvanguren, terwijl de kosten netto hoger zijn. Wetende dat u bij een BSO-tarief voor 52 weken ook 5 dagen kunt ruilen, is het BSO tarief voor 52 weken vaak de meest voordelige optie.

Onze collega’s van onze afdeling planning&advies maken desgewenst voor u graag een bruto-nettoberekening waaruit uw nettokosten blijken.

 

LRK

buitenschoolse opvang Alleskids 147279276

 

Kindercentrum Kindertuin Alleskids valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.

 Peuteropvang

Bij peuteropvang Pinkeltje spelen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Echter indien u gebruik wilt maken van de gemeentelijke toeslag van de gemeente Boxtel, dan is de peuteropvang mogelijk vanaf 2,5 jaar. Iedere peutergroep heeft een vaste pedagogisch medewerker of een team van pedagogisch medewerkers. Klik hier voor de informatiefolder met meer informatie. Peuteropvang Pinkeltje valt onder Kindertuin Peuterspeelzaal B.V.

 

Rondleiding

Ja, ik wil graag een bezoek brengen aan de vestiging. De unit coördinator, Linsey van de Sande, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Bel voor een afspraak naar 0411-671669 of mailen naar selissen.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen neemt u contact op met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

Wij helpen u graag verder.Informatie

Reginahof 3
5282 GC Boxtel

T. 0411-671669
E. planning&advies@kindertuin.com