KDV Het Fruittuintje / BSO Bizzykids / POV De Beemden

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Het Fruittuintje vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang Bizzykids kunt u hier vinden.Kinderdagverblijf

Kindercentrum Kindertuin Het Fruittuintje is gevestigd aan het Apollopad in de wijk Boxtel-Oost. We hebben twee groepen, één baby/dreumesgroep groep van 0 tot 2,5 jaar en één peutergroep gecombineerd met peuteropvang van 2,5 tot 4 jaar.

Daarnaast kan uw kind al vanaf 2 jaar gebruik maken van de peuteropvang. Bovendien bent u vrij om te kiezen voor 2 of 3 dagdelen per week. 

We zijn gevestigd in een brede school De Beemden. Inpandig vindt u ook peuteropvang De Beemden en Buitenschoolse Opvang Bizzykids van Kindercentrum Kindertuin.

 

LRK

Kinderdagverblijf Het Fruittuintje 551539239

 

Kindercentrum Kindertuin Het Fruittuintje valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Lincy Melis maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411–744156 of mailen naar beemden.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com

 

Wij helpen u graag verder.Peuteropvang

Voor meer informatie over Peuteropvang de Beemden vindt u hier.Informatie

Apollopad 99
5283 KG Boxtel

T. 0411- 744156
E. planning&advies@kindertuin.com