KDV Bloementuin+Speeltuin/BSO Freekids/POV Speeltuin

Kinderopvang in Liempde jong, deskundig en enthousiast. Voor kinderen van nu.

 

Moderne kinderopvang voor ouders van nu. Ons juist gerestylede kindcentrum is volledig afgestemd op de moderne opvang van kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar. 

 
Het kleinschalig kinderdagverblijf heeft 2 kinderdagverblijfgroepen, 2 peuteropvanggroepen en 1 buitenschoolse opvanggroep.

                                            

 

Daarnaast wordt er ook nog veel samengespeeld met onze Sport-bso bij HCL. Het kinderdagverblijf is gecertificeerd als voorschools educatief centrum en biedt als zodanig ook een extra steuntje in de rug voor de kinderen die dit nodig hebben.

                           

Ons enthousiaste team in Liempde biedt op moderne wijze professioneel kinderopvang in onze eigen kindcentrum. Kinderopvang afgestemd op de leeftijd van het kind met veel speelplezier in een veilige omgeving.  

                        

Op het kinderdagverblijf werken wij met het ontwikkelingsprogramma Uk & Puk waarmee de gecertificeerde pedagogische medewerk(st)ers de Liempdse kinderen met veel plezier spelenderwijs ontwikkelen en voorbereiden op de basisschool.  

 

De Buitenschoolse Opvang is dicht bij school en toch even helemaal weg van de schoolse zaken. Spelen, ontdekken, leren en uitdagen maar vooral veel gezelligheid. Doe maar gek, met onze Jinke is dat geen probleem.

 

Binnen het kinderdagverblijf bieden wij ook peuteropvang aan voor alle Liempdse kinderen van 2 tot 4 jaar. De peuteropvang is 2 ochtenden per week van 8.30 tot 11.30 uur. 6 uur in de week dus en dat 40 weken per jaar. In de leeftijd van 2 jaar tot 4 jaar leren de kinderen gedurende 40 weken per jaar 2 à 3 dagdelen per jaar samen spelen, zingen, herkennen, (goed) praten en nog veel meer leuke dingen. Hier vindt u de informatiefolder. Vaak ontstaan er ook dan al vriendschappen die doorgaan tot na de basisschool. Leuk voor uw kind maar ook voor de ouders. Juf Jara daagt uw kinderen uit om te spelen, te leren en te ontdekken en vooral plezier te hebben.  

 

Kom kijken in ons leuke kindcentrum en maak kennis met het enthousiaste Liempdse team. Als uw kindje ook nog eens is aangemeld op ons kinderdagverblijf is de peuteropvang zelfs gratis. Voor informatie over het kindercentrum of een rondleiding maakt u rechtstreeks met het team een afspraak op telefoonnummer 0411–744152 of per mail bloementuin.kdv@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Bent u nieuwsgierig wat de opvang volgens uw voorkeur bij Kindertuin gaat kosten? Vraag dan hier een vrijblijvende kostenopgave op. Voor het kinderdagverblijf en beide buitenschoolse opvang locaties gelden gereduceerde tarieven. Deze tarieven zijn beschikbaar via afdeling planning&advies@kindertuin.com

 

Hopelijk tot snel.

 

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Bloemen- en Speeltuin vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang Freekids kunt u hier vinden.

 

LRK

Buitenschoolse opvang Freekids 191198328

Kinderdagverblijf Bloemen- en speeltuin 218487113

 

Kindercentrum Kindertuin Freekids en Bloemen- en Speeltuin valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.KinderdagverblijfBuitenschoolse opvangPeuteropvangInformatie

Kerkstraat 1
5298 CM Liempde

T. 0411 – 744152
E. planning&advies@kindertuin.com