KDV/BSO de Sprankel/POV Pimpeloentje/BSO Sprankelsport

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Kasteeltuin en peuteropvang Pimpeloentje vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang de Sprankel kunt u hier vinden. Voor de nieuwe BSO Sprankelsport vindt u hier het GGD verslag.

 

Kindertuin locatie

Sinds februari 2016 is het kinderdagverblijf De Kasteeltuin, de peuteropvang Pimpeloentje en de BSO Schateiland van de basisschool Klimop en de BSO Pirateneiland van de basisschool Hasselbraam verhuisd naar de spiksplinternieuwe brede school “De Sprankel”. In dit geweldig mooie gebouw heeft het kindercentrum niet alleen de beschikking over drie groepen voor het kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuteropvang. Daarnaast kan het kindercentrum gebruik maken van andere ruimtes in het gebouw zoals de speelzaal, handarbeidlokaal en ontwikkelingspleinen zodat de kinderen ook op regenachtige dagen zich super kunnen vermaken. Medio september 2020 start BSO Sprankelsport in het sportcomplex van voetbalvereniging R.K.S.V. Nemelaer, Sportlaantje 1A te Haaren. Benieuwd hoe de locaties er uit zien? Kom langs voor een rondleiding.Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Kindertuin BSO de Sprankel is gevestigd aan het Sportlaantje 8 in Haaren. Er zijn drie verticale basisgroepen, van 4 tot en met 13 jaar. Medio september start BSO Sprankelsport in het sportcomplex van voetbalvereniging R.K.S.V. Nemelaer, Sportlaantje 1A te Haaren. 

 

Rondleiding

De unit coördinator, Astrid Hesling, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-624849 of mailen naar desprankel@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com

  

LRK

Buitenschoolse opvang BSO De Sprankel 109942723.

 

BSO Sprankelsport 235941803

 

Kindercentrum Kindertuin BSO De Sprankel en BSO Sprankelsport vallen onder Kindercentrum Kindertuin B.V.Informatie

KDV/POV/BSO Sportlaantje 8 / BSO Sprankelsport Sportlaantje 1A
5076 AM Haaren

T. 0411-624849
E. planning&advies@kindertuin.com