KDV / BSO / POV In je Knollentuin

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf en de peuteropvang In je Knollentuin (voorheen Villa Kakelbont) vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang In je Knollentuin (voorheen Taka Tukaland) kunt u hier vinden. 

 

Kindertuin is gevestigd in HelvoirThuis!

Kindercentrum Kindertuin is gevestigd in HelvoirThuis en alle groepen Kinderdagverblijf, Buitenschoolse Opvang en peuteropvang zijn op één locatie gevestigd. School is hier ook gevestigd. Klik hier voor een complete beschrijving. Benieuwd hoe de nieuwe locatie er uit ziet? Kom langs! Bel voor een rondleiding naar de locatie 0411-642293.Kinderdagverblijf

Kindercentrum Kindertuin In je Knollentuin, voorheen Villa Kakelbont genaamd, is gevestigd in Helvoirthuis aan de Kloosterstraat in Helvoirt. Waar ook de buitenschoolse opvang en peuteropvang van kindercentrum Kindertuin zijn gevestigd. Het kinderdagverblijf heeft twee kinderdagverblijfgroepen, één verticale groep van 0 tot 4 jaar en één peutergroep van 2 tot 4 jaar.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Mariëlle Noukens, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-642293 of mailen naar villa-kakelbont.kdv@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Wij helpen u graag verder.

 

LRK

Kinderdagverblijf In je Knollentuin 141912170

 

Kindercentrum Kindertuin In je Knollentuin, Villa Kakelbont, valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Kindertuin In je Knollentuin, voorheen Taka Tuka Land ganaamd, is gevestigd in Helvoirthuis aan de Kloosterstraat in Helvoirt. Waar ook het kinderdagverblijf en peuteropvang van kindercentrum Kindertuin zijn gevestigd.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Thijs Antonise, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-642293 of mailen naar villa-kakelbont.kdv@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies

van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com

 

Wij helpen u graag verder.

 

Tarieven Buitenschoolse Opvang

Kindercentrum Kindertuin hanteert de volgende tarieven voor de Buitenschoolse Opvang: Tarieven 2019 Buitenschoolse Opvang

 

LRK

Buitenschoolse Opvang Taka Tuka Land 684516846

 

Kindercentrum Kindertuin In je Knollentuin, Taka Tuka Land, valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Peuteropvang

Bij peuteropvang De Knuffel Kevertjes, voorheen De Limonadeboom genaamd, spelen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Iedere peutergroep heeft een vaste pedagogisch medewerker of een team van pedagogisch medewerkers. Klik hier voor de informatiefolder met meer informatie. Peuteropvang De Knuffel Kevertjes, voorheen De Limonadeboom genaamd, valt onder Kindertuin Peuterspeelzaal B.V.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Thijs Antonise, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-642293 of mailen naar villa-kakelbont.kdv@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com

Wij helpen u graag verder.

 

LRK

Peuteropvang, De Knuffel Kevertjes, 141912170Informatie

Kloosterstraat 30
5268 AC Helvoirt

T. 0411-642293
E. planning&advies@kindertuin.com