De Sprankel KDV Kasteeltuin/BSO de Sprankel/POV Pimpeloentje

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Kasteeltuin en peuteropvang Pimpeloentje vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang De Sprankel kunt u hier vinden. 

 

Kindertuin is verhuisd!!

Sinds februari 2016 is het kinderdagverblijf De Kasteeltuin, de peuteropvang Pimpeloentje en de BSO Schateiland van de basisschool Klimop en de BSO Pirateneiland van de basisschool Hasselbraam verhuisd naar de spiksplinternieuwe brede school “De Sprankel”. In dit geweldig mooie gebouw heeft het kindercentrum niet alleen de beschikking over drie groepen voor het kinderdagverblijf en peuteropvang maar heeft ook nog eens de beschikking over 2 lokalen voor de buitenschoolse opvang. Daarnaast kan het kindercentrum gebruik maken van andere ruimtes in het gebouw zoals de speelzaal, handarbeidlokaal en ontwikkelingspleinen zodat de kinderen ook op regenachtige dagen zich super kunnen vermaken. Benieuwd hoe de nieuwe locatie er uit ziet? Kom langs voor een rondleiding en bekijk onze prachtige nieuwe locatie.Kinderdagverblijf

Kindercentrum Kindertuin Kasteeltuin is gevestigd aan het Sportlaantje in Haaren. Het kinderdagverblijf heeft twee kinderdagverblijfgroepen, één babygroep van 0 tot 2,5 jaar en één peutergroep van 2 tot 4 jaar.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Mellanie van Roij, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-624849 of mailen naar desprankel@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Wij helpen u graag verder.

 

LRK

kinderdagverblijf Kasteeltuin 191858043

 

Kindercentrum Kindertuin Kasteeltuin valt onder Kindercentrum Kindertuin B.V.Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Kindertuin BSO De Sprankel is gevestigd aan het Sportlaantje in Haaren. Er zijn drie verticale basisgroepen, van 4 tot en met 13 jaar.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Astrid Hesling, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-624849 of mailen naar desprankel@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com

  

LRK

Buitenschoolse opvang BSO De Sprankel 109942723.

 

Kindercentrum Kindertuin BSO De Sprankel valt onder Kindercentrum Kindertuin B.V.Peuteropvang

Bij peuteropvang Pimpeloentje spelen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Iedere peutergroep heeft een vaste pedagogisch medewerker of een team van pedagogisch medewerkers. Klik hier voor de informatiefolder met meer informatie. Peuteropvang Pimpeloentje valt onder Kindertuin Peuterspeelzaal B.V.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Mellanie van Roij, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 0411-624849 of mailen naar desprankel@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen neemt u contact op met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@klantenservice.com.

 

Wij helpen u graag verder.Informatie

Sportlaantje 8
5076 AM Haaren

T. 0411-624849
E. planning&advies@kindertuin.com