BSO Happykids / POV Pimpeloentje

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Pimpeloentje vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang Happykids kunt u hier vinden.Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Kindertuin Happykids is gevestigd aan de Burgakker in het centrum van Boxtel. De kinderen van basisschool Sint Petrusschool maken gebruik van BSO Happykids. We hebben twee verticale basisgroepen 4 tot 13 jaar. Inpandig vindt u ook peuteropvang Pimpeloentje van Kindercentrum Kindertuin.

 

Rondleiding

De unit coördinator maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-39191311 of mailen naar planning&advies@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

LRK

Buitenschoolse opvang Happykids 171873294

 

Kindercentrum Kindertuin Happykids valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Peuteropvang

Bij peuteropvang Pimpeloentje kan uw kind kan al vanaf 2 jaar gebruik maken van de peuteropvang.

Echter indien u gebruik wilt maken van de gemeentelijke toeslag van de gemeente Boxtel, dan is de peuteropvang mogelijk vanaf 2,5 jaar. Bovendien bent u vrij om te kiezen voor 2 of 3 dagdelen per week. Klik hier voor de informatiefolder met meer informatie. Inpandig vindt u ook buitenschoolse opvang Happykids van Kindercentrum Kindertuin. Kindercentrum Kindertuin peuteropvang Pimpeloentje valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.

 

Rondleiding

De unit coördinator maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-39191311 of mailen naar planning&advies@kindertuin.com

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen neemt u contact op met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

Wij helpen u graag verder.

 

LRK

Peuteropvang Pimpeloentje 216109905

 

Kindercentrum Kindertuin Peuteropvang Pimpeloentje valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Informatie

Burgakker 8
5281 CH Boxtel

T. 06-39191311
E. planning&advies@kindertuin.com