BSO De Apenkooi

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor de buitenschoolse opvang De Apenkooi vindt u hier.Buitenschoolse opvang

BSO de Apenkooi is gevestigd in Basisschool de Bolderik aan Het Geleer in Heeswijk Dinther. Binnen de basisschool heeft de BSO 1 eigen groepsruimte. Ook kan de BSO gebruik maken van een aantal ruimten waar tijdens schooltijd ook de basisschool gebruik van maakt, zoals de keuken, het speellokaal gecombineerd met de aangrenzende algemene ruimten.

 

Groepsindeling

BSO de Apenkooi heeft twee verticale basisgroepen. Momenteel is er één groep geopend namelijk de Slingerapen.

 

Rondleiding

De unit coördinator, Ben van Laarhoven, maakt graag een afspraak met u voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-29499861 of mailen naar planning&advies@kindertuin.com.

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com.

 

 

LRK

Buitenschoolse opvang De Apenkooi 635310156

 

 

Kindercentrum Kindertuin De Apenkooi valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.


BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvang BSO De Apenkooi Buitenschoolse opvangInformatie

Het Geleer 33
5473 PG Heeswijk Dinther

T. 06-24169722
E. planning&advies@kindertuin.com