BSO Coolkids / POV Rebusolleke

Inspectierapport GGD

Ons kindcentrum wordt iedere jaar op kwaliteit gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze controle voor het kinderdagverblijf Rebusolleke vindt u hier en voor de buitenschoolse opvang Coolkids kunt u hier vinden.Kinderdagverblijf

Bij kinderdagverblijf Rebusolleke spelen peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Echter indien u gebruik wilt maken van de gemeentelijke toeslag van de gemeente Boxtel, dan is de peuteropvang mogelijk vanaf 2,5 jaar.

Iedere peutergroep heeft een vaste pedagogisch medewerker of een team van pedagogisch medewerkers. Klik hier voor de informatiefolder met meer informatie. Kinderdagverblijf Rebusolleke valt onder Kindertuin Projecten B.V.

 

Rondleiding

Ja, ik wil graag een bezoek brengen aan de vestiging. Wij maken graag een afspraak met u voor een rondleiding. Bel voor een afspraak naar 06-43793109 of mailen naar planning&advies@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen neemt u contact op met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411-689110 of planning&advies@kindertuin.com

 

Wij helpen u graag verder.

 

LRK

Kinderdagverblijf Rebusolleke 181890197

 

Kinderdagverblijf Rebusolleke valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Buitenschoolse opvang

Kindercentrum Kindertuin Coolkids is gevestigd aan de Baroniestraat in het centrum van Boxtel. We hebben drie verticale basisgroepen van 4 tot 13 jaar. Inpandig vindt u ook peuteropvang Rebusolleke Kindercentrum Kindertuin. Klik hier voor meer informatie over wat er zoal gedaan wordt en wie de gezichten zijn bij Buitenschoolse opvang Coolkids.

 

Rondleiding

U kunt met unit coördinator, Susan van den Besselaar, een afspraak maken voor een rondleiding. Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-43793109 of mailen naar planning&advies@kindertuin.com.

 

Voor meer informatie of beschikbare plaatsen kunt u contact opnemen met de afdeling planning&advies van kindercentrum Kindertuin: 0411 – 689110 of planning&advies@kindertuin.com

 

LRK

Buitenschoolse opvang Coolkids 188384248

 

BSO Coolkids valt onder Kindercentrum Kindertuin Projecten B.V.Informatie

Baroniestraat 41
5281 JB Boxtel

T. 06-43793109
E. planning&advies@kindertuin.com